ERZURUM / ÇAT - Yeni Sarıkaşık Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda Vergi Bilincini öğrencilerimize aşılamak için ilgili sunumlar yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma Haftasında öğrencilerimizi bilinçlendirmek adına program düzenlendi.

Şbt

Okulumuzda taşımalı olarak eğitim gören öğrencilerimizin öğle arası yemek sevisinde sıcak yemeğe geçildi.

Şbt

LGS öğrencilerimize öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan deneme yaptırıldı.

Şbt

Okulumuzda Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı KDS sınavını uyguladık.

Şbt

Okulumuzda Türk akıl ve zeka oyunlarından mangala oyunu turnuvası yapıldı. Katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Sizler gelecek nesli yetiştiren eğitimcilersiniz. Var olun!

Kas

9 Kasım gününde Atatürk'ü anmak için yapılan Gazi Koşusunda öğrencilerimizden Dilan YILDIZ ve Ceren BEKTAŞ ilk üçe girerek madalya kazanmışlardır. Okulumuzu temsil eden tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Gününde Atamızı anmak için koşuyoruz.

Kas

Okulumuzda türkçe derslerimiz oyunlar ile işleniyor. Oyunlar ile dersler eğlenceli ve öğrenciler daha aktif hale geliyor. Öğrenciler eş anlamlı kelimeleri bularak bardakları yerlerine yerleştiriyor. Emekleri için Türkçe Öğretmenimiz Ayfer YILDIZ'a teşekkür ederiz.